De mooiste complete goedkope woonkamer

Ik was op zoek naar een complete maar goedkope woonkamer. Mijn kleindochter is geslaagd. Eindelijk is het zover, ze gaat nu verder studeren en op zichzelf wonen. Een eerste eigen huisje die helemaal opnieuw ingericht moet worden. Daar word ik altijd erg vrolijk van omdat je daarmee alle kanten op kan.

Is het huis een beetje donker dan neem je lichte meubelen. Straalt er veel zonlicht door de kamers dan kun je er gerust donkere meubelen neerzetten. Er is niks leuker dan alles bij elkaar te zoeken totdat je eruit bent wat het gaat worden.

Mijn kleindochter vindt er zelf niks aan dat puzzelen. Die slimme student kiest liever meteen een complete woon- en eetkamerset uit. Maar wel betaalbaar natuurlijk.

En de winnaar is:

De meubelen in de set van ‘Iris’ brengen direct gezelligheid en een huiselijke sfeer in de woonkamer.

Helemaal gek is mijn kleindochter van de salontafel voorzien van een lade die opbergruimte biedt voor afstandsbedieningen, tijdschriften en andere spulletjes.

Ze kan nogal eens wat laten slingeren, weet ze zelf. En hoe mooi is het dan dat je aan het eind van de dag lekker alles in een lade kan kieperen.

Plek voor alles wat blijft slingeren

Blij is ze ook met het grote dressoir. Borden, bestek, glazen en servies vinden hier zeker hun plaatsje. Een mooie aanvulling als je meer ruimte nodig hebt. Dan moet het wel passen natuurlijk. Een kleiner dressoir met bijvoorbeeld minder lades is een goed alternatief wanneer het grote dressoir teveel ruimte inneemt.

Heb je zelf een groot huis dan is een bijpassende eetkamercombinatie echt een aanrader. Helaas gaat dat voor mijn kleindochter niet op. Haar huisje en haar budget trouwens ook bleek net te klein daarvoor. Ze heeft daarom uiteindelijk een kleine tweedehands eettafel gekocht die wel in haar beperkte keuken past.

complete goedkope woonkamer

Ze wil het liefst binnen een paar weken intrekken in haar nieuwe woning. Gelukkig voor haar is ze al geruime tijd aan het sparen voor dit moment. Ze denkt dat ze met rond de duizend euro wel genoeg geld heeft om haar slag te slaan op meubelgebied.

En als het geld op is weet ik zeker dat ze haar liefste gezicht zal opzetten om wat meer geld binnen te krijgen. En raad eens bij wie ze dat als eerste probeert.