Verlichte meubels en bloempotten adembenemend mooi

Als je op zoek bent naar verlichte meubels en bloempotten dan heb je waarschijnlijk al pagina na pagina (gaap, gaap) met productfoto’s van talloze webshops bekeken, saai toch?

Meubels en verlichting

Sommige bekende Europese designmerken als Moree, Vondom, Slide, Atesta en Serralunga hebben ‘outside the box’ gedacht. Waarom zou je zaken gescheiden houden, moeten ze gedacht hebben.

Spectaculair lichtmeubel

Waarom kan een stoel, bank of tafel niet tegelijkertijd fungeren als verlichting? Toen ik op internet de plaatjes van de prachtige omgeving met sfeervolle verlichting in een meubel zag, was ik meteen verkocht.

verlichting in bar

Voor de decoratie van evenementen, beurzen en projecten wordt in toenemende mate gebruik gemaakt van verlichte meubelen vanwege hun sfeervolle en attractieve effect. Ook in discotheken en andere avondgelegenheden wordt steeds meer gebruik gemaakt van bijvoorbeeld tafels en designmeubelen met verlichting.

verlichting tafel

En dat de meubelen in huis spectaculair tot uiting komen is wel duidelijk. Zo krijg je toch een beetje het gevoel alsof je ergens in een paradijs bent beland. Een beetje Bangkok of Parijs in je huiskamer.

verlichting bubbletafel

verlichting loungetafel

Met de ingebouwde LED verlichting zijn diverse kleuren mogelijk. Hierdoor verandert de ruimte in steeds een heel ander aanzicht. Reken maar dat jij of je gasten vaak met de kleuren spelen.

verlichting tafel voet

verlichting in meubel

Originele verlichting voor buiten

Niet alleen in huis staat dit hartstikke mooi. Er zijn volop mogelijkheden om de verlichte figuren en objecten ook in de tuin of op je terras te plaatsen. Bloemen zijn van zichzelf al mooi om te zien maar kijk eens hoe het staat met een verlichte plantenbak eronder. Neem het van mij aan, dat staat adembenemend!

verlichting plantenbak

verlichting in meubel

 

Tover je huis om in een waar lichtparadijs met deze verlichte meubels en bloempotten

 

Smart & Green Cube 35 LED oplaadbaar
SerraLunga Honey
SOMPEX Apollo met stekker (medium)
Smart & Green Tango
Moree Bubble Indoor
Serralunga Cubotti 38 LED
Serralunga Milano Wit
Valentino Led Verlicht
Smart & Green Cube Sharp
Bloembak Maranello LED
Smart & Green Large Tower
Bloempot Memory Wit Verlicht
Bloempilaar Pisa Wit Verlicht
Milo Designtafel Wit Verlicht
DEMO Moree Studio 75 LED indoor
Moree Lounge Variation LED
Moree Lounge Table 45 Wit Verlicht
Cocon Outdoor on Groundpin
Artix SW Round
Square
Slide Design Jumbo Bar