Nooit meer rommel in je badkamer

Ben jij ook zat van rommel in je badkamer? Bedenk eens hoe blij je zult zijn met een badkamer die er schoon en netjes uitziet, ik wel in ieder geval. Als je een mooie badkamer hebt wil je daar wel van genieten zodra je naar binnen stapt. Maar vaak ligt er nog ergens een achtergelaten handdoek of shampoo fles, en dat is natuurlijk jammer.

Alles een eigen plek

Om ervoor te zorgen dat je nooit meer rommel hebt slingeren in je badkamer is het belangrijk dat je voor alles een eigen plek hebt. Of je nu een grote badkamer hebt of een wat kleinere ruimte, er is altijd wel een ideale opstelling te bedenken. Neem bijvoorbeeld een kastje meer of minder. Neem van mij aan, in een opgeruimde badkamer stap je toch net iets lekkerder binnen. Maar waar begin je?

Badkamermeubel

Een badkamermeubel is de eyecatcher van de badkamer. De meubels zijn in vele kleuren, modellen en afmetingen te krijgen. Bedenk daarbij goed wat praktisch is voor jou. Hoeveel opbergruimte heb je nodig? Wat voor breedte kan je kwijt? Hoe diep mag het meubel zijn? Stel jezelf de vraag wat voor sfeer je wilt creëren in de badkamer, want jouw meubel is een belangrijk aspect daarvoor. De meubels zijn namelijk in zeer moderne strakke modellen te verkrijgen, maar ook met een nostalgische en landelijke uitstraling.

Ontwerp je eigen badkamer

Hoe komt jouw badkamer er straks uit te zien? Het is het mooiste wat er is om je eigen ontwerp te maken. Hoe vaak gebeurt het niet dat je in de winkel toch net niet vind wat je zoekt in een badkamer. Dan is dit je kans. Maak je eigen ‘droom’ badkamer.

Kolomkast

Een badkamermeubel in combinatie met een kolomkast is een goede oplossing om al jouw spullen netjes in op te bergen. Een kolomkast wordt vaak gebruikt om de handdoeken in op te bergen. Doordat er meerdere plankjes zitten in de kast, kan er ook een gedeelte gebruikt worden voor potjes, flesjes en zalfjes.

Fonteinkast

Een fonteinkast is ideaal voor extra opslag ruimte, en wie heeft dat nou niet nodig? Een fonteinkast is er in vele afmetingen te krijgen. Er zijn zelfs zeer smalle ondiepe modellen ontworpen, zodat deze ook terecht kunnen in een kleine badkamer.

Onderbouwkasten

Onderbouwkasten zijn kasten waar nog geen toplaag op zit. Dus hierop komt nog een wastafelblad of een meubelwastafel van keramiek bijvoorbeeld. De onderbouwkasten kunnen niet alleen in de badkamer gebruikt worden, maar zijn ook goed in andere situaties. Denk hierbij aan kleine keukens en garages of. De onderbouwkasten zijn in vele kleuren en maten te verkrijgen.

Saniclear Viva badmeubelset 5-delig 75cm betongrijs
Saniclear Viva badmeubelset 5-delig 75cm licht eiken
Saniclear Viva badmeubelset 5-delig 75cm zwart
Saniclear Viva badmeubelset 5-delig 75cm wit