De nieuwe trend: een muziekstoel

In de woonkamer is er een plekje vrijgekomen. In de hoek van een kamer staat een oude rieten mand, die ik naar het rijk der overleden rieten manden stuur.

Natuurlijk kan ik daar weer iets soortgelijks in de plaats zetten maar eigenlijk ben ik wel toe aan iets nieuws op die plek.

Al een tijdje speur ik het internet af op zoek naar wat lege hoek opvullers. Zo kwam ik een aantal mooie stoelen tegen, perfect om een kale plek in je kamer weer op te vullen.

Op zo’n stoel heb ik wel de neiging om lekker weg te dromen. Misschien kan ik er daarom beter een slaapstoel neerzetten. Een relaxstoel zit nou eenmaal veel comfortabeler dan een gewone stoel.

muziekstoel

Als ik toch kies voor comfort kan ik net zo goed doorpakken. Ik heb mijn oog laten vallen op een stoel die je misschien beter een soort bed kunt noemen. Een chaise longue moet je een keer geprobeerd hebben. Probeer daar maar eens vanaf te komen zeg. Dat zit, ik bedoel ligt, zo lekker.

Eigenlijk is er dan nog maar één ding wat ontbreekt voor mij. Een heerlijk muziekje om bij weg te dromen. Gelukkig kan je het tegenwoordig zo gek niet bedenken of het wordt uitgevonden blijkbaar.

Van mijn kleindochter krijg ik een goede tip: ‘kijk eens voor een muziekstoel, dat is precies wat je nodig hebt.’

Zo’n ‘multimedia’ stoel is zeer comfortabel, ziet er modern uit en er kan muziek uit worden afgespeeld. De stoel is namelijk voorzien van een geïntegreerde speaker en een aansluiting waar je apparaten aan kunt hangen. Misschien is zo iets wel precies wat ik zoek. Er scheelt maar één gevaar. Ik weet zeker dat het binnenkort vechten wordt wie er plaatsneemt in zo’n DJ-stoel.