Een lekker gevoel met een muziekstoel

In de woonkamer is er een plekje vrijgekomen. In de hoek van de kamer stond namelijk een oude rieten mand. Die mand heb ik naar het rijk der overleden rieten manden gestuurd.

Natuurlijk kan ik daar weer iets soortgelijks in de plaats zetten maar eigenlijk ben ik wel toe aan iets nieuws op die plek.

Al een tijdje speur ik het internet af op zoek naar wat ‘lege hoek opvullers’. Zo kwam ik al wel een aantal mooie stoelen tegen. Perfect om een kale plek in je kamer weer een waardig aanzicht te geven.

Fauteuil Vino
Fauteuil Bronx Camel
Draaifauteuil Jada fluweel aqua
Relaxfauteuil Lerum T-stiksel Maat M

Op zo’n relaxstoel heb ik wel de neiging om lekker weg te dromen. Misschien kan ik er daarom beter direct een comfortabele ligstoel neerzetten. Het is goed om alvast na te denken over de functie van de zitplek. Wordt het een slaapstoel of wordt het een werkstoel?

Als ik toch kies voor comfortabel kan ik net zo goed doorpakken. Ik heb mijn oog laten vallen op een stoel die je misschien beter een soort bed kunt noemen. Een chaise longue moet je echt een keer geprobeerd hebben. Als je eenmaal ligt probeer er dan maar eens vanaf te komen. Dat zit, ik bedoel ligt, zo lekker.

muziekstoel

Eigenlijk is er dan nog maar één ding wat ontbreekt voor mij. Een heerlijk muziekje om bij weg te dromen. Gelukkig kan je het tegenwoordig zo gek niet bedenken of het wordt uitgevonden blijkbaar.

Van mijn kleindochter krijg ik een goede tip: ‘kijk eens voor een muziekstoel, dat is precies wat je nodig hebt.’

Meteen kijk ik op internet naar wat ze bedoeld. Ik zie het, zo’n ‘multimedia’ stoel is zeer comfortabel, ziet er modern uit en er komt ook nog muziek uit. De stoel is namelijk voorzien van een geïntegreerde speaker en een aansluiting waar je apparaten aan kunt hangen. Dat is precies wat ik zoek. Er dreigt maar één gevaar. Ik weet zeker dat het vechten wordt wie er DJ mag spelen in de nieuwe muziekstoel.