Een mooie goedkope kinderkamer vinden is makkelijk

Een mooie goedkope kinderkamer heb je zo gevonden. Vandaag heb ik weer eens lekker op het internet gespeurd. Eerst dacht ik dat dit wel eens een tijdrovende klus kon worden. Maar dat was het niet.

Niet alleen had ikzelf een idee hoe de ideale kinderkamer er uit moet komen te zien. Maar de kinderen hebben zo hun eigen wensen. En eerlijk is eerlijk, de kinderen brengen de meeste tijd door in die kamer. Dus eigenlijk telt hun keuze dubbel en dwars.

En de mooiste kinderkamer is?

Gelukkig viel het dus allemaal mee met zoeken. Binnen een half uur hebben we onze keuze kunnen maken uit de complete kinderkamer sets bij Emob. Daar vind je altijd wel een kamer die bij je kind past En deze kamer is het geworden voor ons.

goedkope kinderkamer

Kinderkamer Erik van het Belgische merk Vipack is een zeer betaalbare kinderkamer. De wit gelakte meubelen van deze reeks zijn vervaardigd uit MDF in combinatie met massief dennenhout.

Stijlvol en georganiseerd

goedkope complete kinderkamer

Het is een stijlvolle tienerkamer die er zowel modern als tijdloos uitziet. Deze kamer is ideaal voor zowel jongens als meisjes door het strakke design en neutrale kleur. Met een handig bureau om aan te studeren en een ruime kledingkast met voldoende ruimte voor alle kleren, is deze kamer perfect georganiseerd voor ieder kind. Het mooie van alles is dat je de kamer kunt samenstellen zoals jij het wilt tegen een uiterst voordelige prijs.

Een aanrader is zeker ook mooie goedkope kinderkamer “Malika“.

complete kinderkamer malika

Een greep uit meer kinderkamers

Kidsdepot dierenkop hippo | blauw
Wild&Soft dierenkop Tijger
Kidsdepot dierenkop Unicorn
Kidsdepot dierenkop Rendier
Wild&Soft dierenkop Leeuw
Wild&Soft dierenkop Flamingo
Wild&Soft dierenkop Giraffe
Wild&Soft dierenkop Beer
Wild&Soft dierenkop Aap
Wild&Soft dierenkop Ezel
Wild&Soft dierenkop Olifant