Meubels en verlichting

Als je op zoek bent naar meubels en verlichting dan heb je waarschijnlijk al pagina na pagina (gaap, gaap) met productfoto’s van talloze webshops bekeken, saai toch?

Meubels en verlichting

Nou, sommige bekende Europese designmerken als Moree, Vondom, Slide, Atesta en Serralunga hebben ‘outside the box’ gedacht. Waarom zou je zaken gescheiden houden, moeten ze gedacht hebben.

Spectaculair lichtmeubel

Waarom kan een stoel, bank of tafel niet tegelijkertijd fungeren als verlichting? Toen ik op internet de plaatjes van de sfeervolle omgevingen met sfeervolle verlichting in een meubel zag, was ik meteen verkocht.

verlichting in bar

Voor de decoratie van evenementen, beurzen en projecten wordt in toenemende mate gebruik gemaakt van verlichte meubelen vanwege hun sfeervolle en attractieve effect. Ook in discotheken en andere avondgelegenheden wordt steeds meer gebruik gemaakt van bijvoorbeeld tafels en design meubelen met verlichting.

verlichting tafel

En dat de meubelen in huis spectaculair tot uiting komen is wel duidelijk. Zo krijg je toch een beetje het gevoel alsof je ergens in een tropische omgeving bent. Een beetje als Bangkok maar dan in je huiskamer.

verlichting bubbletafel

verlichting loungetafel

Met de ingebouwde LED verlichting zijn diverse kleuren mogelijk. Hierdoor verandert de ruimte in steeds een heel ander aanzicht. Reken maar dat je vaak met de kleuren speelt.

verlichting tafel voet

verlichting in meubel

Originele verlichting voor buiten

Niet alleen in huis staat dit hartstikke mooi. Er zijn volop mogelijkheden om de verlichte figuren en objecten ook in de tuin of op je terras te plaatsen. Bloemen zijn van zichzelf al mooi om te zien maar kijk eens hoe het staat met een verlichte plantenbak eronder. Nou, neem het van mij aan, dat staat adembenemend!

verlichting plantenbak

verlichting in meubel