Zo verstop je de kattenbak

Speciaal voor je huisdier zijn er echt hele leuke spullen te koop. Een kattenbak is bijvoorbeeld nooit een vrolijk aanzicht. De truc is om een kattentoilet te nemen waaraan je niet kunt zien dat het een kattenbak is.

kattenbak

Niet opvallend

Katten zijn geweldig, en één van de leukste dingen van een kat is dat ze binnen hun behoefte doen. Ze trainen zichzelf daar geniaal in! Maar het is direct ook één van de ergste dingen. Want jij, als hun baasje, zit vast met het dilemma van waar je de kattenbak moet zetten zodat deze niet opvalt. Niemand ziet graag zijn huisdier flink los gaan op het toilet als er een keer visite is, toch?

Schone beestjes

Gelukkig zijn katten schone beesten, ze doen altijd hun best om hun uitwerpselen zo goed mogelijk te verstoppen. Hoe mooi is het dan dat jij voor hun zelfs de kattenbak verstopt? Je kat zal zeker trots op je zijn.

Fraai spul

Zo zijn er veel leuke spullen te vinden voor onze favoriete diertjes waar we zelf ook heel blij mee mogen zijn. Wat dacht je van een lekker bedje om op te relaxen of een net iets andere dan gewone krabpaal. En het ziet er ook nog eens zeer fraai uit.

leuk spullen kat of hond
Kattenmand Lounge Merengue
Kattenmand Paper Bruin
Kattenmand Casa Moss Green
Kattenmand Nordic Mokka
Krabmeubel Arty Chocolate
Kattenhuis Amadeus
Krabmeubel Sardine Peach
Krabmeubel Hexa
Kattenmand Hangstoel Lilly
Krabpaal Boy Bruin
Krabpaal Cosy Roze XL
Krabpaal Herkules
Kattentas Atom Jet Black
Krabpaal Merlin
Kattenmand George Royal Blue Velvet
Kattenmand Crown
Kattenmand Arthur Anthracite Grey Upholstered
Kattenmand Rondo Wall Rotan
Kattenmand Arthur Black Velvet
Kattenmand Bowl Leer
Kattenmand Rondo Vilt