Ik hou van mijn relaxstoel

Ik hou van een relaxstoel. Laatst, toen ik een rondje door mijn huis maakte viel het me ineens op. Er is geen kamer te vinden waar niet zo’n heerlijke ‘neerplof’ stoel staat. En op de één of andere manier doen we er ook echt niets anders in dan neerploffen.

Comfortabel genieten

Zit ik op de bank dan pak ik een boek of kijk ik naar mijn favoriete series. Maar zit ik op zo’n heerlijk comfortabele loungestoel dan doe ik niets anders dan waar die voor is bedoeld, even lekker achterover zitten, genieten van het moment.

Ik stel me dan wel eens de vraag, wordt het geen tijd voor nieuwe stoelen die beter passen in de stijl van mijn inrichting?

relax stoel

Een makkelijk te combineren relaxplek

Soms probeer ik namelijk een nieuwe stijl uit. En geloof me, dat kan heel zwaar zijn. Je begint met een tafel te verplaatsen en voor je het weet staat alles op een andere plek. Het grappige is dat bijna alles al een keer vervangen is maar de relaxstoelen houden het best lang uit.

relax stoel

Ik denk dat het komt omdat de stoelen zelf een behoorlijk karakteristieke uitstraling hebben. Zo’n stoel mag trouwens best een beetje afwijken van de rest van de inrichting.

relax stoel

En als oma op visite komt gaat ze altijd meteen in de relax-positie. Op een of andere manier is een stoel een trekpleister om te luieren. Natuurlijk moeten de kids er dan ook meteen bij op schoot. Dan zitten ze daar met zijn drieën op die ene stoel. Het enige wat ze nog van de relaxstoel af krijgt is door ze te lokken met een dikke reep chocola.

Nu is het dus tijd voor een nieuwe en ik heb er al een aantal op het oog. Ik hoef alleen nog maar te weten van oma waar haar voorkeur naar uit gaat.