Een nieuwe goedkope complete woonkamer uitzoeken is leuk maar welke neem je?

Ik was op zoek naar een goedkope complete woonkamer voor mijn dochter die geslaagd is voor haar studie. Eindelijk is het dan zover, ze gaat nu doorstuderen maar wel een stuk verder van huis Ze heeft besloten op zichzelf te gaan wonen.

Een eerste eigen huisje die helemaal opnieuw ingericht moet worden. Een huis opnieuw aankleden daar word ik persoonlijk altijd erg vrolijk van. Je kunt dan namelijk alle kanten op met een schone start.

Is het huis een beetje donker vanwege weinig lichtinval van buitenaf, dan neem je gewoon lichte meubelen. Straalt er veel zonlicht door de kamers dan kun je er juist gerust donkere meubelen neerzetten. Er is niks leuker dan alles bij elkaar te zoeken totdat je eruit bent wat het gaat worden.

Mijn dochter vindt er zelf niks aan dat puzzelen. Die slimme student kiest liever meteen een complete woon- en eetkamerset uit. Maar wel een betaalbare natuurlijk. Dan is een kamer goed afgestemd op dezelfde soort meubelen.

En de winnaar is:

Na een uurtje intensief speuren op het internet kwamen we een aantal opties tegen. Maar voor mijn dochter sprong er één set helelaal uit. De complete woonkamerset van ‘Ashley’ brengt direct gezelligheid en een huiselijke sfeer met zich mee in de woonkamer. En dat is dan ook de winnaar geworden.

Helemaal gek is mijn dochter op de salontafel die opbergruimte biedt voor afstandsbedieningen, tijdschriften en andere spulletjes. Ze kan nogal eens wat laten slingeren, weet ze zelf. En hoe mooi is het dan dat je aan het eind van de dag lekker alles in de salontafel kunt verbergen. Het staat nog gezellig ook.

Plek voor alles wat blijft slingeren

Blij is ze ook met het grote dressoir. Borden, bestek, glazen en servies vinden hier zeker hun plaatsje. Een mooie aanvulling als je meer ruimte nodig hebt. Dan moet het wel passen natuurlijk. Een kleiner dressoir met bijvoorbeeld minder lades is een goed alternatief wanneer het grote dressoir teveel ruimte inneemt.

Heb je zelf een groot huis dan is een bijpassende eetkamercombinatie echt een aanrader. Helaas gaat dat voor mijn dochter niet op. Haar huisje en ook haar budget trouwens bleek net te smal daarvoor. Ze heeft daarom uiteindelijk een kleine tweedehands eettafel gekocht die wel in haar beperkte keuken past.

complete goedkope woonkamer

Ze wil het liefst binnen een paar weken intrekken in de nieuwe woning met haar nieuwe goedkope complete woonkamer. Gelukkig voor haar is ze al geruime tijd aan het sparen voor dit moment. Ze denkt dat ze met rond de duizend euro wel genoeg geld heeft om haar slag te slaan op meubelgebied.

En als het geld op is weet ik zeker dat ze haar liefste gezicht zal opzetten om wat meer geld binnen te krijgen. En raad eens bij wie ze dat als eerste probeert.