Een lekker gevoel met een gamestoel

In de woonkamer is er een plekje vrijgekomen. In de hoek stond namelijk een oude rieten mand. Die mand heb ik naar het rijk der overleden rieten manden gestuurd.

Natuurlijk kan ik daar weer iets soortgelijks in de plaats zetten maar eigenlijk ben ik wel toe aan iets nieuws op die plek.

gamestoel

Al een tijdje speur ik het internet af op zoek naar wat ‘lege hoek opvullers’. Zo kwam ik een aantal mooie relaxstoelen tegen. Perfect om een kale plek in je kamer weer een waardig aanzicht te geven.

Op zo’n relaxstoel heb ik wel de neiging om lekker in weg te dromen. Misschien kan ik er daarom beter meteen een comfortabele ligstoel neerzetten. Het is goed om alvast na te denken over de functie van de zitplek. Wordt het een slaapstoel, wordt het een werkstoel of wordt het een ik zit lekker even niks te doen stoel?

Het wordt een lekker even niks te doen plekje heb ik bedacht. En als ik toch kies voor comfortabel kan ik net zo goed doorpakken. Ik heb mijn oog laten vallen op een stoel die je misschien beter een soort bed kunt noemen. Een chaise longue noemen ze dat en die moet je echt een keer geprobeerd hebben. Als je eenmaal ligt probeer er dan maar eens vanaf te komen. Dat zit, ik bedoel ligt, zo enorm lekker.

Eigenlijk is er dan nog maar één ding wat ontbreekt voor mij. Een heerlijk muziekje om bij weg te dromen. Gelukkig kan je het tegenwoordig zo gek niet bedenken of het wordt uitgevonden blijkbaar.

Van mijn dochter krijg ik een goede tip: ‘kijk eens voor een muziekstoel, dat is precies wat je nodig hebt.’

Meteen kijk ik op internet naar wat ze bedoeld. Ik zie het, zo’n ‘multimedia’ of ‘gamestoel’ is zeer comfortabel, ziet er modern uit en er komt ook nog muziek uit. De stoel is namelijk voorzien van een geïntegreerde speaker en een bluetooth aansluiting waar je apparaten aan kunt hangen.

Dat is precies wat ik zoek. De gamestoel staat ook nog eens verrassend leuk in de lege hoek en oogt van deze tijd. Er dreigt maar één groot gevaar. Dat de stoel wordt gekaapt door mijn kinderen om op de playstation te spelen.