Neem een kijkje in mijn galerij

Gallerie Miss Elly

In mijn galerij vindt je een prachtig overzicht van een aantal van mijn kunstwerken van klei. Deze schilderijen van klei zoals ik ze zelf noem versieren mijn huis en dat van alle mensen waar ik een uniek exemplaar voor hebt gemaakt.

Ze geven mij iedere keer weer een warm en blij gevoel. Misschien inspireren ze jou ook tot het maken van je eigen decoraties voor in je huis. Vaak kun je in een winkel de leukste spullen vinden om je huis gezelliger te maken. Maar door het maken van je eigen kunstwerken maak je elke ruimte pas echt persoonlijk.

En voor je het weet leer je iedereen hoe je het voor elkaar hebt gekregen. En daar hou ik van. Mensen inspireren en het delen van ideeen over hoe je jouw huis de gezelligste plek op aarde maakt. Zo als het klokje thuis tikt, tikt het nergens toch?