Pimp je huis met 3d foto behang

Het is weer zover, ik ben toe aan iets nieuws in huis. En dit keer wordt het niet met verf spelen. Ik wil iets op de muren waarbij iedereen iets heeft van ‘wauw’ dat wil ik ook.

3d foto behang

Dus speur ik heel internet af op zoek naar iets bijzonders.

Pimp je muur

Al snel vind ik AliExpress, wat hebben die allemaal te koop zeg. Daar moet ik niet te lang blijven hangen want voor je het weet ga ik voor de bijl. Dan zie ik weer eens iets wat ik absoluut niet nodig heb maar wel moet hebben. Eerst was ik huiverig om iets te bestellen uit China, maar met de gratis verzending naar Nederland is nog nooit iets verkeerd gegaan.

3d fotobehang

Dan valt mijn oog op iets speciaals, precies wat ik zoek voor aan de muur. Een prachtig 3d foto behang siert de achtergrond van een kamer. Dat is echt geweldig.

3d foto behang

Dit is wat mijn muur nodig heeft. Het idee dat je een andere wereld in kijkt, het doet me denken aan onze droomvakantie van een aantal jaar geleden. En voor iedere kamer in huis is er wel een mooi fotobehang te vinden.

3d foto behang

Wij gaan voor een mooi landschap. Zo halen we onze favoriete vakantieplek in huis en hebben we altijd het uitzicht waar we zo van genieten. Waar ga jij voor?

3d foto behang

3d foto behang

Je kunt het behang ook persoonlijk maken door een eigen foto te gebruiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een foto van je zoon of dochter op de deur van zijn kamer. Er zijn vele mogelijkheden om je huis te pimpen met prachtige plaatjes aan de muur.

Creëer meer sfeer in een kamer met 3d fotobehang.

Fotobehang Bridge crosses a River in China
Fotobehang Avalon
Fotobehang Bay Bridge
Fotobehang Serenity
Vlies fotobehang Thailand
Vlies fotobehang Palmbomen aquarel
Vlies fotobehang Hert in het ochtendlicht
Vlies fotobehang Vogel in de wolken
Vlies fotobehang Uitzicht op Amsterdam